Matthew Cross: Mapa za budućeg milijunaša

mapa

Izradite mapu svojeg puta do bogatstva i obilja putem beskrajnog potencijala vlastite imaginacije. Ovaj interaktivni dvadeset jednodnevni priručnik temelji se na čudesnom Fibonaccijevom nizu: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21…

 

Mapa za budućeg milijunašatm interaktivni je proces koji aktivira moć vaše imaginacije putem znanosti namjenskog dizajna. Riječ je o originalnoj i zabavnoj pustolovini koja će vas potaknuti na šire razmišljanje i pomoći vam da u svoj život privučete više sreće i obilja.

Temeljena na beskrajnom Fibonaccijevom nizu, Mapa za budućeg milijunašatm omogućuje vam pristup u moćni univerzalni Božanski kod za rast i uspjeh u svakom smislu. Priručnik sadrži 21 poglavlje, po jedno za svaki dan, i predstavlja jednostavan i lagan način za aktivaciju Božanskog koda u vašem životu.

Božanski kod čudesna je kreacija na čijem je principu stvoren svemir i vjekovima je fascinirao najveće umove planeta, počevši od Leonarda Da Vincija do Einsteina. Mapa za budućeg milijunašatm prva je knjiga ikad napisana koja je sposobna ovaj kod integrirati u jednostavan sistem pomoću kojeg ćete proširiti svoju moć imaginacije. Zatim ćete uz  njezinu pomoć kreirati temeljni nacrt svoje budućnosti. Jednom kada budete imali jasno definiranu putanju, bit će vam lakše izgraditi život kakav želite.

Proces prolaska kroz poglavlja u ovoj knjizi izgleda tako da ćete u svojoj mašti prvo kreirati svoj savršeni svijet i tako postaviti temelj za njegovu realizaciju u stvarnom svijetu. Olimpijski pobjednik Billy Mills jednom je rekao: “Podsvjesni um ne zna razliku između mašte i zbilje.”

  • Doživite dobru i kreativnu zabavu kroz čarobno putovanje u savršeni svijet ispunjen bogatstvom i obiljem.
  • Izgradite veću jasnoću o životnim vrijednostima koje su vam važne.
  • Istražite i pokrenite svoju beskrajnu moć imaginacije u svrhu spoznaje svojih jedinstvenih talenata i unutarnjeg genija.
  • Nadogradite svoje stare obrasce razmišljanja i ponašanja koji se temelje na osjećaju oskudice i na način života u kojemu je sve “na taman”. Usvojite nove modele ponašanja u kojima ćete biti otvoreni za stalni dotok svježeg novca i stvaranje trajnog obilja.
  • Naučite kako se nositi s pritjecanjem sve veće i veće količine novca u vaš život.
  • Postavite scenarij koji će vas odvesti u istinsko obilje.

Započnite odmah svoju pustolovinu prema životu iz snova koju vam pruža knjiga  Mapa za budućeg milijunašatm

Cijena knjige je 119 kn (15.79€).
Ako uplaćujete na račun izdavača, cijena poštarine je 29 kn (3.85€), a pouzećem cca 36 kn (4.78).
Za inozemstvo vrijede poštarine po cjeniku pošte.

1 EUR = 7,53450 HRK

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star