Atomske navike

Atomske za web shop knnjigoteka
Knjiga “Atomske navike” Jamesa Cleara pripada žanru psihologije uspjeha i od svog prvog objavljivanja u manje od godinu dana postala je bestseler u tom području. Nalazi se među 10 najtraženijih na Amazonu i postala je bestseler New York Timesa prevedena na preko 45 jezika!
Također je bila nominirana za najbolju knjigu na Goodreadsu, na kojem svoje ocjene i recenzije postavljaju čitatelji širom svijeta.
,
Posebne pohvale stigle su od strane poznatog websitea i magazina o poduzetništvu Inc. s opaskom da ova knjiga „zaista mijenja živote“ i da na briljantan način opisuje značajna područja psihologije. Najveća vrijednost ove knjige je upravo u strategijama koje su vam detaljno obrazložene i prezentirane tako da već čitajući, znate da ćete s lakoćom usvojiti sve dobre navike koje želite.
.
James Clear, jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za formiranje navika, u ovoj knjizi daje jasne upute i strategije kako stvoriti vrijeme za nove navike (čak i kada nemate vremena), kako izbjeći nedostatak motivacije i volje, na koji način oblikovati svoje okruženje kako bi se olakšao uspjeh, kako se vratiti na put kada se skrene sa zacrtanog pravca, i još mnogo toga.
.
“Atomske navike” će preoblikovati način na koji razmišljate o napretku i uspjehu, kroz alate i strategije koje su potrebne za transformaciju navika – bilo da je u pitanju tim koji želi osvojiti prvenstvo, kompanija koja se nada da će redefinirati industriju ili jednostavno pojedinac koji želi prestati pušiti, izgubiti na težini, smanjiti stres ili da postići bilo koji drugi cilj. James Clear, jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za formiranje navika, otkriva praktične strategije koje će nas naučiti kako formirati željene navike, razbiti loše i ovladati sitnim navikama koje vode do izvanrednih rezultata.
.
Redovna cijena knjige je 139 kn
Poštarina za Hrvatsku je 27 kn preporučeno, a pouzećem cca 35 kn.
Za inozemstvo, vrijedi aktualni cjenik Pošte.
Po primitku narudžbenice, šaljemo podatke za uplatu.
.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star