Shadowspell Akademija

.

Tinejdžerica otrgnuta od svoje obitelji mora preživjeti niz smrtonosnih natjecanja kako bi zaslužila mjesto u opasnoj školi čarolije. Autorice ovog bestselera su K. F. Breene i Shannon Mayer.

Shadowspell Akademija, trilogija koja je pobrala sve pohvale, s gotovo 15000 ocjena na Goodreadsu i 1400 na Amazonu (s ogromnom ocjenom 4.7!).
Najavljena kao kombinacija Harryja Pottera i Igara gladi, ova knjiga će vas držati prikovanima dok ne zatvorite zadnju stranicu!
Preporuka: ne počinjite čitati pred spavanje, jer od spavanja neće biti ništa!

Ne biraš ti Akademiju. Akademija bira tebe.

“Nisam imala pojma kako će mi te riječi promijeniti život, sve do dana kada mi je najopasniji čovjek kojega sam ikada upoznala ušetao na farmu i ostavio smrtnu kaznu.

Moj mlađi brat izabran je za Akademiju, prestižnu tajnu školu čarolije skrivenu u naborima našeg ovozemaljskog svijeta. Mjesto na kojem nema garancije da ćete se izvući živi. Ako ne ode, naša cijela obitelj bit će ubijena.

Istu je pozivnicu moj stariji brat primio prije tri godine – i nikada se nije vratio kući. Akademija je već ubila jednog brata, i tako mi svega, neću dopustiti da uzme i drugog. Dakle, radim jedinu stvar koju starija sestra može: režem kosu, preodijevam se u dječaka i zauzimam bratovo mjesto.

Čarolije i čudovišta su stvarni. Ubojice dolaze po mene, a mrtvi su skloni ustati. Što bi djevojka koja glumi dječaka trebala napraviti? Primljena sam u elitnu školu čarolije, ali čudovišta i ubojice nisu se uklapali u moj pojam visokog obrazovanja. Ali, evo me, krčim svoj put kroz smrtonosne tjelesne i mentalne testove Izbornih natjecanja Culling kako bih ostvarila pravo da me podučavaju.

U nemilosrdnom svijetu gdje nitko nije onakav kakvim se čini, zlatno pravilo je jednostavno: Ne vjerujte nikome. Akademija nam kaže da bismo trebali paziti samo na sebe. Da bismo trebali pale ostaviti za sobom i ne postavljati pitanja.

Ne dok sam ja ovdje…”

Narudžbe
Cijena knjige je 119 kn, a preporučena poštarina 20 kn.
Pouzećem, poštarina je oko 30 kuna (naznačiti u komentaru).

Za inozemstvo vrijedi aktualni cjenik Pošte, poštarinu javljamo nakon primitka narudzbe.
U ovom promotivnom periodu do 21.03. cijena je 99 kn.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star