Pregovarajte kao da vam život ovisi o tome – Chris Voss


Bivši FBI-ev međunarodni pregovarač o taocima daje novi, u praksi dokazan pristup pregovorima s visokim ulozima – bilo u sali za sastanke ili kod kuće.

Chris Voss postao je vodeći FBI-jev međunarodni pregovarač u otmicama, dakle situacijama kada neuspjeh u pregovorima znači smrt. Pregovarajte kao da vam život ovisi o tome vodi vas u svijet pregovora s visokim ulozima i u Vossovu glavu, otkrivajući vještine koje su njemu i njegovim kolegama pomogle da uspiju tamo gdje je bilo najvažnije: spašavati živote. 
U ovom praktičnom vodiču Voss dijeli devet učinkovitih principa – protuintuitivne taktike i strategije – koje također možete koristiti da postanete uvjerljiviji iu svom profesionalnom i osobnom životu.

Život je niz pregovora na koje trebate biti spremni: kupnja automobila, pregovaranje o plaći, kupnja kuće, ponovni pregovori o najmu, savjetovanje s partnerom. Podižući emocionalnu inteligenciju i intuiciju na sljedeću razinu, Pregovarajte kao da vam život ovisi o tome daje vam konkurentsku prednost u svakoj raspravi.

 

Cijena knjige je 149 kn (19.78€).
Preporučena poštarina je 29 kn (3.85€) za Hrvatsku, oko 36 (4.78€) za pouzeće, a za inozemstvo vrijedi aktualni cjenik Pošte.

Molimo vas da sve rubrike popunite točno i potpuno.

One reply to “Pregovarajte kao da vam život ovisi o tome – Chris Voss

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star